За нас

Първоначалната идея за Mashini Holidays възниква като нарицателно за по-нестандартна рафтинг услуга: Ускорен курс за оцеляване в бързи води, който се провежда из бурните води на пълноводната Струма от лятото на 2015 г. Курсът е разнообразна уикенд тиймбилдинг програма, насочена към множеството разочаровани от класическия рафтинг любители на екстремните спортове.

Публиката на Mashini Holiays са тези, които наистина са готови да бедстават (но и да оцеляват), подгизнали до кости в ледената река, докато се борят със зъби и нокти за храната си (която бързите води са отнесли нейде по течението на Струма) и се опитват със сетни сили да стигнат заветния бряг, където ги чакат редица други приключения…

Ускореният курс за оцеляване в бързи води е съсредоточен в конкретна пазарна ниша – по-големи групи (колеги и/или приятели) активни млади хора, които са високообразовани, добре платени и заемащи отговорни позиции в проспериращи фирми с разнообразна сфера на дейност.

От 2016 г. програмата на Mashini Holidays включва и специализирани детски лагери, за ученици на възраст между 12 и 18 години. На лагерите децата са постоянно ангажирани във всевъзможни спортни инициативи (от йога, фитнес и аеробика до каране на сноуборд на Витоша) и взимат участие в разнообразни уъркшопове (готварски курсове, упражняване на чужди езици, четене на основополагащи литературни произведения и др.).

Всичко това е част от една по-дългосрочна благотворителна инициатива на Mashini Holidays, ориентирана изцяло към стимулиране на спорта, четенето и познанието в ранна детска възраст, защото, както е казал Максим Горки: „Смисълът на живота е в усъвършенстването на човека.“

Фирмата продължава да се развива като в момента предлагаме още: детски скаутски лагери, конна езда, ски и сноуборд ваканции, рали и безопасно шофиране, всякакви морски атракциони, планински преходи с байкове, отдих сред домашен уют и вкусна домашно приготвена храна и т.н.